νεα2

Νέα από τον κόσμο της τεχνολογίας με ένα κλικ!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 (Android 4.1) Benchmark


iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 (Android 4.1) Benchmark
Το iPhone 5 συνεχίζει να πουλάει τρελά και οι δοκιμές συνεχίζουν να δείχνουν πόσο γρήγορο είναι. Αυτή την φορά μια σειρά από benchmarks δείχνει την δύναμη του iPhone 5 σε σύγκριση με το Samsung Galaxy S3 με το ολοκαίνουριο Android 4.1.

IPHONE 5 VS IPHONE 4S Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Χρησιμοποιήθηκαν 5 διαφορετικά benchmark για αυτή την δοκιμή: GLBenchmark 2.5.1 Pro, Geekbench 2.3.6, Passmark 1.1, Sunspider 0.9.1, Futuremark Peacekeeper. Το iPhone 5 βρίσκεται μπροστά σχεδόν σε όλα και χάνει από το Samsung Galaxy S3 στις δοκιμές για FPU και Integer.
Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της δοκιμής αυτή είναι η σύγκριση με το iPhone 4S και τι κερδίζουν οι κάτοχοι του iPhone αν αναβαθμιστούν. Το iPhone 5 είναι δύο φορές πιο γρήγορο σε σύγκριση με το iPhone 4S παρά το γεγονός ότι έχει να διαχειριστεί περισσότερο pixels στην οθόνη, είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ.
Τα νούμερα του Samsung Galaxy S3 είναι σημαντικά βελτιωμένα από την χρήση του Android 4.1, γεγονός που αφήνει απογοητευμένους όσους ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού και περιμένουν ακόμα την αναβάθμιση.
Αυτή την στιγμή το App Store μετράει 700.000 apps σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Apple. Το Google Play μετράει 600.000 apps σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. iPhone ή Android οι χρήστες έχουν πλέον επιλογές για να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά και έξυπνα την επεξεργαστική ισχύ των σύγχρονων smartphone πέρα από games και full HD 1080p.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου